Subscribe Free
Add to my Page
Η Φωτό Μου
Όνομα:
Τοποθεσία: Athens

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Οι εικονα για τις παραταξεις σημερα....

Σε αυτη την κατασταση σημερα μας εχει οδηγησει η πολωση μεταξυ των κομματικων παραταξεων!
Η υπερβολικη εξουσια συναδελφε των κομματων που αδιαφορουν για το τι ψηφισαν οι φοιτητες στην γενικη συνελευση και επιχειρουν με το ετσι θελω να καταστρατηγησουν και να ακυρωσουν την αποφαση της πιο μαζικης συνελευσης μεσα απο νομικα προκαλυματα που παραπεμπουν σε ακραιες μορφες λαικισμου!
οι κομματικες παραταξεις συναδελφε που σαν στοχο εχουν να γκετοποιησουν την σκεψη νεων ανθρωπων , να την βαλουν σε καλουπια να την υποβαθμισουν!
Οι κομματικες παραταξεις συναδελφε που το πανεπιστημιο απο ενα χωρο παραγωγης γνωσης υγιους πολιτικοποιησης και ελευθερης διακινησης των ιδεων εχει μετατραπει σεν ενα θερμοκηπιο παραγωγης μισθοφορων που ως μισθο περνουν τα ψεμματα σας και ακολουθουν σαν προβατα τις γραμμες των μεγαλων κομματων!
στις κομματικες παραταξεις συναδελφε που το μονο που ξερουν ειναι να διδασκουν τον κομματικο δογματισμο και τον λαικισμο!
Στις κομματικες παραταξεις που υποβαθμισαν τοσο το πανεπιστημιο που χρειαστηκε να βγουν ανεξαρτητα παιδια για να σηκωσουν απο το βουρκο το πανεπιστημιο!
Αυτο δεν λεγεται συνδικαλισμος!λεγεται λαικισμος!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα