Subscribe Free
Add to my Page
Η Φωτό Μου
Όνομα:
Τοποθεσία: Athens

Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

εξω οι αφισες απο το πανεπιστημιο..?

Η πλειοψηφια τασσεται ξεκαθαρα εναντια στις κομματικες παραταξεις στον κομματικο δογματισμο και στον φασιστικο τροπο επιβολης των κομματικων ορεξεων πανω στο συνολο των φοιτητων!
Αυτος ο πληροφοριακος φασισμος η προπαγανδα και η χειραγωγηση πρεπει να σταματησει..!
Η απροκαλυπτη προπαγανδα μεσα απο δεκαδες αφισες που προσβαλλουν και υποτιμουν την νουμοσυνη μας που επιτειθενται στην κριτικη σκεψη που προπαγανδιζουν τις ιδεες των προπαγανδιστικων μηχανισμων του πληροφοριακου φασισμου πρεπει να σταματησει..!
συμφωνημενες περιοχες προπαγανδας και χειραγωγησης μεταξυ των φυτωριων των μεγαλων κομματων που προσπαθουν να μας χειραγωγησουν και να μας χαλιναγωγησουν την σκεψη τυρωντας μεταξυ τους τα κομματα μια ενοχη σιωπη και δικαιολογοντας την πανω σε διαστρεβλωμενες και διαστροφικες δημοκρατιες..!
Η ελευθερία έκφρασης και διακίνησης ιδεών, επικοινωνίας και επαφής είναι αδιαπραγμάτευτα αγαθά και αναφαίρετο δικαίωμα όλων μας. Βέβαια όλα αυτά κάτω από την αναμφισβήτητη αρχή του αλληλοσεβασμού και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που σεβεται την αρχη του βολταιρου(η ελευθερια του ενος σταματαει εκει που αρχιζει η ελευθερια του αλλου..)!
Πρεπει να σταματησει η οικειοποιηση του δημοσιου χωρου που ανηκει σε ολους μας απο αυτους που επιθυμουν να μας νεκρωσουν την κριτικη σκεψη να μας χαλιναγωγησουν να επιβαλλουν τον πληροφοριακο φασισμο προς οφελος των φυτωριων των μεγαλων κομματων..!
:beer:



Πώς ακριβώς συμβαδίζει το να κατεβάζεις αφίσες ενός σχήματος/πρωτοβουλίας που καλεί σε μια εκδήλωση/συνέλευση ή πληροφορεί για κάποιο πράγμα, με την ελεύθερη διακίνηση ιδεών ?


να φύγουν όμως και οι αφίσες κ τα posters που να ενημερώνουν για συμμετοχή σε ένα κάλεσμα, να υπογράφεται μια καταγγελία, να αναγράφονται επικείμενες εκδηλώσεις/συνελεύσεις κτλ ???


για τις αφισες του σχηματος(κομματα τα λεω εγω..) :D κλπ που λες..

η ελευθερη διακινηση των ιδεων δεν συναδει με την γκετοποιηση της σκεψης με την ασκηση απροκαλυπτης προπαγανδας και χειραγωγησης και την υποτιμηση της νουμοσυνης μου..!


αυτοι που ασκουν προπαγανδα που προσπαθουν να με κανουν μονοφθαλμο και μονοδιαστατο ανθρωπο βαλλουν κατα των θεμελιωδων δικαιωματων μου και ιδιαιτερα του δικαιωματος μου στην ελευθερια σκεψης και εκφρασης..!ειναι θεμελιωδες δικαιωμα μου και δικαιωμα του καθενος να προστατευομαι απο την προπαγανδα και δεν το διαπραγματευομαι..!

η ελευθερη διακινηση των ιδεων δεν σημαινει οτι μπορεις να εφαρμοζεις στους διπλανους σου ιδεες που στηριζονται με πραξεις που παραβιαζουν τα θεμελιωδη δικαιωματα των αλλων..!δεν σημαινει οτι στο ονομα της ελευθερης διακινησης των ιδεων και επειδη καποιος πιστευει οτι η προπαγανδα και η γκετοποιηση της σκεψης και η αυξηση του αριθμου κατα ενα ψηφαλακι της δυναμης του φυτωριου ακομα και αν υποτιμαει την νουμοσυνη μ ακομη και αν παραβιαζει το δικαιωμα μ στην ελευθερια σκεψης και εκφρασης ακομη και αν οικειοποιειται ενα χωρο ολων για να εξυπηρετησει τους ψηφοθηρικους μικροκομματικους σκοπους προς οφελος δικο του δεν σημαινει οτι εχει δικιο..!

καποιος ο οποιος πιστευει οτι με το να σκοτωνει τους ανθρωπους τους στελνει πιο γρηγορα στον παραδεισο και αρχιζει και δολοφονει στο ονομα της ελευθερης διακινησης των ιδεων δεν σημαινει οτι εχει δικιο...!

οσο για τις ανακοινωσεις υπαρχουν οι πινακες ανακοινωσεων..!
επισης μπορει να φτιαχτει μια εφημεριδα φοιτητων... που να βγαινει ανα τακτα χρονικα διαστηματα

πηγη



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα